.

.

Fabrika direktno crveni drvo nakit pravokutni jade nakit kutiji kolekciju kutiju mahagonija drvo zanata

Fabrika direktno crveni drvo nakit pravokutni jade nakit kutiji kolekciju kutiju mahagonija drvo zanata

KM 72.00

Dostupnost
Proizvod je dostupan


Proizvod Ime : Rosewood kolekciju od kutije za nakit
Proizvod Dimenzije : 11.5 * 8.3 * 5.8 (Sam * M * H)
cm
Materijal : Rouzvud
Materijal Opis :
Rosewood, severno od Reke Yangtze je poznat kao stari mahagonija. Kruške i tako to pripada žitarica Papilionoideae Dalbergia. Drvo boja sličan lobular crveni borovinu, u Physalospora su pravo filamentous, sve oči i od crvene sandalovine veliki bordo boja približavanje. Teško je drvo, delikatna, može biti potpljenu u vodi, generalno rasti preko 500 godina koristiti, najočiglednijem od čega je drugačiji od ostalih drvo u svom žito u krimson često smještena sa tamno braon ili crnim prugama, daje antikviteta osjećaj.
1, O Bebi Cijena :
NAŠA beba sve označio cijene su nije porez i ne mail na veliko cijena, na veliko i distributer namjerno, direktno da kontaktirate blagajnik pregovora, mora da je razvijeno u cilju pobjeda princip.
2, Za Bebu Fotografije :
NAŠE slike su za hranjenje od strane dio nekako pucnjave, od kamera ton, pucanje svjetlo, svaki kompjuter prikaži različitih razloga, tamo su neizbežne boja, nadam se kupci mogu da razumem, prirodno drvo proizvoda obradu, slika i kupovinu od objekata, iako je oblik i stil isto, ali, tamo će biti razlike u teksturu detalje, ali pripadaš istom nivou, ne velika razlika u tome, molim te kupci svjestan.
3, u Vezi isporuka štetu :
Kada se beba dostavljena, biti siguran da potpišete i da se uverim integritet svoje pakete, kada stvari, možeš prvi potpis riječ, i onda pitao dostavljač, lice u lice raspakujem, ako postoji oštećenje ili kvalitet problema, molim te odbijanja, i zahtjeve dostavljač izdala dokaz biti otvoren, original paket se vratio, i molimo vas da kontaktirate blagajnik, mi ćemo na najkraći put za tebe da se zadovoljavajući odgovor, ako potpišete, slažeš se u ime robe.
4, Posebno Napomena :
Mahagonija namještaj i sposobnost su sve prirodno mahagonija preradu, drvo sama sa malo belog, drvo oko, ožiljaka, pa, taj proizvod se često u nekim dijelovima, tamo su neki mali nedostaci, neke sitne nedostatke, ovo je normalno i ne utječe na sveukupno izgled, nakon primitka robe, molim te, ne "ne kao ah, drvo nije baš dobro, ah, ah previše debela ili mršava drvene daske s ožiljcima, ah, ah, itd., nisu zadovoljni manjkav osnovi, pitaj za popust ili se vratiti, ako ti si veoma potjeri savršenstva, molim vas pažljivo upucao, zaboravi kupci razumijem, hvala što ste došli!
5, na procjenu : cijenimo tvoj nepristrasni evaluacija jedno. Tvoje zadovoljstvo i pozitivna evaluaciju, će biti naš najbolji ohrabrenje! Gdje ako postoji problem ili ako niste zadovoljni, molim te, komuniciram sa nama. Verujem da više empatiju, više mirni i frank, Bilo kakav problem će biti riješen. S obzirom na brzinu neutralan ili negativna povratne informacije, u stvari, zar ne rješavaju probleme. Jer Express je priručnik operaciju, ne odbaciti slučaj lošu uslugu da pojedinac osoba ili pojedinca krajeva, ako je zbog vremena, saobraćaj, u pogrešnom pravcu, izgubio iz drugih razloga kurir kompanija izgledati kasni isporuka robe situaciju, ali i mnogo tvoje strpljenje i razumijevanje! (Jer kurir kompanija nije naša porodica se raspala, i isporuka robe od kurira kompanija odgovoran, kada situacija je zapravo kašnjenja pojavu kupaca i prodavača su žrtve), zato, molim vas, ne zbog kurir kompanija razlozi za komentare ili negativna povratne informacije, hvala ti na razumevanju.
Imamo potpunu prednost zalihe sve roba s novcem, od istog materijala, sa urađeno je apsolutno Taobao najniži!

U svojstva

:
Rouzvud
zanata:
Ručno izrađene
običaj obradu:
To je
kategorija:
nakit
Klatno visi u obliku:
Ukrase
Da li patent izvori:
No

Proizvodi u kategoriji