.

.

Kompatibilni za brat LC 101 LC101XL LC101 CISS patrone za brat MFC -J285DW/J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW

Kompatibilni za brat LC 101 LC101XL LC101 CISS patrone za brat MFC -J285DW/J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW

KM 22.00
KM 26.25
-16 %

Dostupnost
Proizvod je dostupan


Ako ti je čaura red je drugaciji bio od onog sto smo šou u slika, molim te razjasnimo tebe kad ti mjesto red, seti smo će pratiti tvoje je da uradiš CISS!
Tip : prazna ciss mastilo sustav
patrone model za Brat LC101 XL Patrone
štampač model :
Patrone sa ČIPOM pogodan za tržište Područje : Okean
Paket sadržaj :
ciss mastilo sistem * 1set
Ako imate problem, kontaktirajte nas prije otvoriti spor ili ostavi negativan povratne informacije. Hvala ti!
Kupac Primeti :
1. Sve brend imena i zaštitni su vlasništvo od svojih vlasnika i iz ovdje za opis svrhe.
2. Molim te ispuni tvoju pravu broj telefona osigurati blagovremeno isporuka reda. Sve kupaca iz ruske Federacije treba popuniti puno ime, ili, on možda ne bude u stanju da prime naređenje.
3. Sve proizvode dostavljen i pokazala na slikama možda neke manje razlike(proizvod serije, etiketi, chip obrazac, pakovanje). Slike su samo za pozivanje. Bez najave. Za detalje, molim te pogledaj nas.
4. Kada si kupovinu naređenje od nas, molim te, pobrini se da je ta cela model broj odgovara jedan (NAKON kod) koristiš u vašu tiskaru, ako se ne poklapa mastilo koje će se ne radi, jer čaurama koje je cip nije isto za drugačije tržištu iako je štampač model broj može biti isto. Pitanja i odgovori o projektu : Q : Šta dozu CIS sistem uključiti? Cela jedinica uključuje Rezervoar bocu, CIS čauru, Cijevi, Usisivač Pumpu, CIS podršku ruku i konektori. jedinica. Q Mogu instalirati prazna Kontinuirani Mastilo Zalihe Sistem/Metaka u štampariji? Sve CISS ili refillable mastilo patrone ne bi trebalo da instaliran u tiskaru da pokušam čip radi ili ne pre nego što ti napuniti mastilo pun nivou pa, čip može biti zaključana trajno ako je čaura je prazna. Ne instalirati prazna (bez mastilo) CISS/metaka u tiskari, da CISS/čaure mora biti popunjen pun mastilo(tenk/cijev/mastilo kaseta mora biti puno mastilo), onda je instaliran u tiskari; inače, kad je prazno mastilo čaure su se ubaci za štampač, čip će biti zaključana trajno, a ne mogu se koristiti normalno, iako nakon što si napunio mastilo. Q : Kako to funkcioniše? Cijev je zakačen na čaurama koje je i kreće naprijed i nazad sa otisak glavu. Kontinuirani mastilo zamjena kao i izvuci iz čaure. Ne diraj u tiskari ili utjecati na normalne operacije na bilo koji način. Q : Kako je osjetljiv je štampač da mastilo nivou u rezervoar boce? Tvoj printer će raditi kako treba sve dok se nastaviš bocu na istom nivou kao štampač. U stvari u koje stvara dobar pritisak tampon tako da je štampač je sposobni da funkcionišete sa različitim mastilo nivoima u flaše. Ako budete imali bocu se na viši nivo, trci rizik od tinte lokva na papiru. U normalne operacije sa bocu sjedi pored štampača, ti ćeš iskusiti istu sjajno otisak kvalitet bez obzira na nivo tinta u rezervoar boce. U stvari, otisak kvalitet bi trebao biti jednaki, u šta si se sa svježim, pun šaržer sve vreme.(Normalno koje imaju tendenciju da sruši u kvalitet kao mastilo nivou pada). Q : Kada bih ja trebao da napune rezervoar boce? Kratak odgovor, pre nego što oni su prazne. Kada si još bocu, ne napuni ih sve do kraja. Napuni samo u 1 cm boce slavinu. Ako ti trčiš rezervoar bocu i cela suva, moguće je da ponovo premijera komore uklanjanjem čaura od štampač, igrao izlaz rupe, i ponavlja punjenje instrukcije, međutim da će ovo pružiti prilično neuredno od vas će pumpati neke ostatke tinte iz čaure osim zraka. To bi bilo bolje da naručim zamjenu djevica prazna čaura od nas.

U svojstva

:
Kontinuirani Mastilo Zalihe Sustav
:
za Brat LC101
:
Drugi
:
YOTAT
Kompatibilni Printer Tip:
inkjet printer
Veliko Pakovanje:
Da
Kompatibilni Potpuno:
Brate

Proizvodi u kategoriji