.

.

MRHUANG Nakit Zalihe AAA Ocenu CZ zcirkon ROZE Rundu Cirkon 9.0 mm 10.0 MM DIY Nakit Nalazi Zalihe Slobodna Isporuka

MRHUANG Nakit Zalihe AAA Ocenu CZ zcirkon ROZE Rundu Cirkon 9.0 mm 10.0 MM DIY Nakit Nalazi Zalihe Slobodna Isporuka

KM 23.98

Dostupnost
Proizvod je dostupan


OPIS
Kvantitet : dobit ćete 50pcs / pack Otprilike Veličina :
9.0 mm 10.0 mm Glavni Boja :
kao slika pokazao-Masline, Zelena Pretvaranje :
1 cm=25.4 mm=2.54 cm 1mm=0.1 cm=0.0393 cm Materijal :
Zcirkon
Cirkon, također poznat i kao Sovjetskom savezu, to je neka vrsta specijalne prirode dragog kamenja. Vrhovni refraktivnu indeks, blizu 2, disperzije i jak bezbojne ili plavih vrsta nakon obradu, jakom vatrom pojave kao dijamanti. Jer je to slično u izgled i dijamant što je smatrao kao dragulj se može uporediti sa dijamant. Cirkon na dolazi iz arapski Zhu Zhiyi i zlato, i drevni Indiji pozvala je cirkon "pomračenje stone". Ovo pokazuje da je cirkon u drevnih Arapskih, persijski, i Indijske su veoma popularna. Kamenje vezan je cirkon s ste navedeni kao od decembra, da je tirkizna i lapis lazuli kamen, simbol pobjede, srećno, je garancija za uspeh. Može se koristiti za prstenje, satove, ogrlice i druge nakit ukrasima i dekoraciju, dodaj beskonacno šarm onome koji ju nosi daje;
Je ugrađen u prsten cirkon, su slični onima dijamant sjaj, i cijena je dijamant materijal koristi od toga. Zbog jakog sjaj cirkon, visoko disperzije, i nenormalno je veće, često da bi dijamant zamjena. Dragulj postaje savršenstvo izvanredna osoba. Cirkon prsten mode, pogodan za moderna djevojka kancelarijskih radnika da nosim, pokaži žena je jedinstven šarm. Cirkon, također poznat i kao Sovjetskom savezu, to je neka vrsta specijalne prirode dragog kamenja. Vrhovni refraktivnu indeks, blizu 2, disperzije i jak bezbojne ili plavih vrsta nakon obradu, jakom vatrom pojave kao dijamanti. Jer je to slično u izgled i dijamant što je smatrao kao dragulj se može uporediti sa dijamant. Cirkon na dolazi iz arapski Zhu Zhiyi i zlato, i drevni Indiji pozvala je cirkon "pomračenje stone". Ovo pokazuje da je cirkon u drevnih Arapskih, persijski, i Indijske su veoma popularna. Kamenje vezan je cirkon s ste navedeni kao od decembra, da je tirkizna i lapis lazuli kamen, simbol pobjede, srećno, je garancija za uspeh. Može se koristiti za prstenje, satove, ogrlice i druge nakit ukrasima i dekoraciju, dodaj beskonacno šarm onome koji ju nosi daje;
Je ugrađen u prsten cirkon, su slični onima dijamant sjaj, i cijena je dijamant materijal koristi od toga. Zbog jakog sjaj cirkon, visoko disperzije, i nenormalno je veće, često da bi dijamant zamjena. Dragulj postaje savršenstvo izvanredna osoba. Cirkon prsten mode, pogodan za moderna djevojka kancelarijskih radnika da nosim, pokaži žena je jedinstven šarm.
Cirkon održavanje :
1, cirkon i kozmetiku bi trebao biti strogo odvojeno. Mast na cirkon ulje otpora, lako razredu kozmetiku, neka njenoj površini za usne.
2, veš, cirkon nakit nikad ne bi trebala biti u kadi.
3 je u punoj kemikalija zagađenje okoliš, ne bi trebao nositi cirkon nakit. Za sve nakit je ljubomoran na sumpor, smaragd izbjeći pesticida.
4, znoje se, cirkon nakit ne bi nosio.
Više od 5, komad nakita bi trebali biti postavljeni odvojeno. Cirkon, na primjer, sjajno ati, lako se počešati drugim dragulja.
6, cirkon nakit, izbjeći je stavim zajedno sa drogom. Malo droge mogu proizvesti kemijska reakcija na nakit, pravi nakit boja pogoršanja.
7, biseri, koral, amber, itd. Sa vodom. Poput vode veš, može dovesti do crack.
8, cirkon, izbjeći visoke temperature. Kamenja nije otporan na visoku temperaturu, pod uslovom visoka temperatura lako dehidracije i pukotine, ili boje. Kao što opals ne visoka temperatura, otporna, jade na 55 stepeni iznad će vosak sloj na površini rješenje smanjiti sjaj za vosak.
9, cirkon izbjeći nestabilnost. Iako su mnogi ukrasima nakit bazu dizajn je vrlo snažan, ali potres mozga nije prikladno, za prisluškivanje na posao, da bi trebao uzeti nakit.
10, srebrne ukrase nosio dugo vremena lako crni, pripada normalno fenomen, dostupne amonijak vodu, sok vode potapanja ili koristi pastu za zube je obrisao, osvojimo čistu vodu, obriši suha može vratiti sjaj.
Spinel i održavanje :
Jer to uključuje dugo nosiš spinel pročišćenje. Očisti riječ u latinski i degaussing približavanja, pa akronim demagnetization. Računi za čitalaca "snimio : preuzima 1 do 3 mjeseca da pročistimo opet. Čak i spinel trebao također redovno čišćenje. Naučno gledano, ljudi mrtav kože privrženost na spinel gljivična rast, ne da se perem lako kožu dugo vremena, standard je čist sa odbrambene soli pročišćavanje metod.
Operacija način :
1 : ukloniti spinel.
2 : prema jedno spinel 10 grama odbrambene soli, 500 grama vode rasporedu. Ako to je više spinel pročišćavanje povećava odbrambene soli zajedno bez povećanje količina vode.
3 : kraljevske straže soli u filtriranje alat, nakon filtriranje alat u vodu. Čekaj 24 sata mogu da očisti. Kratko vrijeme čekanja može biti više od 24 sata, ali ne sa 24 sata.
4 : ako ti je potrebna molitva u završetak prethodne korak, uzmi odbranu soli, kraljevske straže ksuan mogu pisati na obje strane, pišem lunar rođendan, voleo bih, nakon ime stavi svetilište pečat strani o kašiku ili činiju.

U svojstva

Tip Stavke:
Perle
Dobro ili Mode:
Mode
:
Polu-dragocjen Kamen
:
koraba
:
CZ9.0-10.0
Predmet Težinu:
0.2
Predmet Formi:
Okruglog Oblika
is_customized:
Yes
Predmet Promjeru:
9.0mm-10.0mm

Proizvodi u kategoriji