.

.

200pc 3mm Smiri stan Vrhu RGB LEDs Polako Boje Promjena

200pc 3mm Smiri stan Vrhu RGB LEDs Polako Boje Promjena

KM 48.00
KM 59.98
-20 %

Dostupnost
Proizvod je dostupan


Opis :
Koristi led
Svjetlo Emituje Diodes (LEDs) tako mali i ne "stvari" vaše vozilo ili oduzeti iz svoje privlačna vidi. Da upotrebiš vozila hrom, sjajne aluminijuma i boja skakati i reflektuje svetlo da pružamo osvjetljenje je upravo gdje i ti to želiš. To s zaista Efekta!
DOVEO je koristiti samo miliampera moći (za razliku od neon koji koriste pun amperaži i odvodi akumulator brzo) pa ih mogu koristiti kao pokazati osvjetljenje kao sigurnost osvjetljenje bez trči niz tvoju bateriju. Možeš ih ostaviti na sve vreme, i neće se napiti baterije.
Sedam divna boja na raspolaganju : Crvene, Plave, Zeleno, Ljubicasta, Zuta, Narandžasti i Bijeli. Oni su potpuno je otporan na vodu, i testiran za rad i izdržljivost u visoku temperaturu, vibracija, i potpuno su neprobojno.
Običaj, i Pokaži osvjetljenje pakete su potpuno opravdano za dok god vaše vozilo, ili motor.Može se iskoristiti da naglasak auto / motor motor pregrade, enterijer, zvučnike, prtljažnicima i da dodam super zemlju efekte. To takođe može koristiti na čamcima za sigurno osvijetli korake, prolaza koji gunwales, živim wells, instrument ploče, i životnih nastambi. Mogucnosti su beskonacne.
Opis
Emituje Boja : Crveno / Zelene Blue Multi Polako Boje Promjena
Boje se Promijeniti Kurs za 5 sekundi
Veličine (mm) : 3mm (Stan Vrhu)
Objektiv Boja : Bijelo (Smiri)
Naprijed Napon (Posetioci) : 3.2 ~ 3.4
Obrnuti Trenutni (u A) :
Svetao Intenzitet Tip Iv (mcd) : 4000(Tipična) ~ 5000(Max)

U svojstva

Emituje Boja:
polako bljesak
Tip Stavke:
Loptu
:
na
:
ljudska osvjetljenje
:
Puno Boja

Proizvodi u kategoriji