.

.

BIX-LF2 Viši Kirurški Pribor Obuku Nogu Model WBW352

BIX-LF2 Viši Kirurški Pribor Obuku Nogu Model WBW352

KM 188.12

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Opis proizvoda BIX-LF2 viši kirurški pribor obuku nogu model Napredne Hirurške Šivanje Obuku Nogu Model Opis : Ovaj proizvod realna šivanje demonstraciju. Nežna i savitljiva lako za šivenje. Jedinica je pod uslovom sa "rana" koji možeš biti sutured više puta, novi "rana" može se smanjiti također. Osobine : 1.Možeš biti dio, konce, šivanje, zavoje i druge hirurške osnovne vještine praksi. 2.Odlično kožu elastičnost i fleksibilnosti, može biti ponovljen stotine puta na trening šivanje, konac napetost kada to ne zato što koža suzu. 3.I mnogo su rasporene rana sa izložena simulirane crveni mišića tkiva. 4.Pored toga da ima nekoliko rana, ali i mnogim dijelovima rez može biti sutured praksi. 1.) Sa karakteristike kao da su pravi oblik i realan diraj, model pogodan za rezanje i šivanje vježba. 2. ) Sa divno elastičnost i flexility kože, svaki model može se koristiti za stotine puta. 3. ) Opremljen rez i konac instrument, konac igle i linije Glavni funkcije 1).realan model, simulacija materijal, kirurški pribor je idealan model da vežbam. 2).možeš biti dio, konce, šivanje, zavoje i druge hirurške osnovne vještine praksi. 3).odlično kožu elastičnost i fleksibilnosti, može biti ponovljen stotine puta na trening šivanje, konac napetost kada to ne zato što koža suzu. 4).i mnogo su rasporene rana sa izložena simulirane crveni mišića tkiva. 5).Pored toga da ima nekoliko rana, ali i mnogim dijelovima rez može biti sutured praksi 1 Proizvod Ime
BIX-LF2 viši kirurški pribor obuku nogu model 2 Proizvod Model BIX-LF2 3 Proizvod Atributa, medicinska znanost 4 Materijal Proizvod PVC 5 Koristi za
1. Medicinski koledža i univerziteta nastave demonstracija
2. Studenti vežbam, ispitivanje
3. Bolnica obuku
4. Sestra obuku
5. Osnovna medicinske obrazovanje 6 Pakovanje Veličine 1set/kutiju 70*18*20cm 3.5 kg 7 Potpuno Chinon 8 Proizvođač
Šangaju Chinon Medicinske I Opreme Proizvodnju Co.,Ltd 9 Certifikat ISO9001/ISO4001 10 Vezane proizvoda preporučio
Pakiranje & Isporuka
Pakiranje Detalj :
Kutiju ili kao tvoj zahtijevaju
Isporuka Detalj :
7 ili 10 dana na red potvrda
1. U generale, proizvod je kutiju paket;
2. Neke proizvode je Aluminijuma slučaj pakovanje ;
3. Prema vašim zahtjevima za pakovanje to.
4. Pakujem veličine : 1set/kutiju 70*18*20cm 3.5 kg ;
5. Jer u procesu pakovanje, da zaštitim proizvode, mi ćemo uzeti multi-sloj pakovanje, pakovanje veličine Slučajna greška, pravi pakovanje veličine će biti predmet stvarne;
6. Svaki proizvod greška udaljenost : dugo, koji pluta, gore i dolje, 1-2 cm; široka, koji pluta, gore i dolje, 1-2 cm; visoki, kako pluta, gore i dolje, 1-2 cm, težina, može ustati 0.5-1 kg.
Pakujem & Isporuka Kompanija Informacije
Šangaju Chinon Medicinske I Opreme Proizvodnju Co.,Ltd ,Osnovana u 1993,je proizvođač specijalizovan u proizvodnji medicinske modeli nastave. Nakon godina truda, mi smo Početnu proizvodnju, istraživanje i prodaje kao jedan od kompanija radi strukture. Naš brend "Chinon" postao je jedan od poznati marke iz ove oblasti, nasi proizvodi se intenzivno prodala u više od 30 provincije u Kini .Sada imamo nekoliko prodaje agenti i Naše proizvode dobio dobru reputaciju od naših klijenata od preko 50 država na svijetu.
Sertifikat & Čast
BIX-H10 Viši dekubitus pritisak čireve bedsore starački model
Sada, naša kompanija je više od 100 zaposlenika,naša produkcija kapaciteta dostigao 50000 postavlja godine. Da budem vjerovala dobavljač, naš čitav niz proizvodi su proizvedene pod ISO9001 i ISO9004 sertifikat. mi smo član Šangaju Obrazovno Sredstvo i Opreme Trgovine Udruženje i Šangaju Medicinske Instrument Trgovine Udruženje (SMITA) . I mi smo ministarstva trgovine je strane pomoći projekata određeni nabavke kompanije. poštujemo unaprijediti competitve moć od korporacijska kultura. Grijehu da princip "Linija ce biti daleko od tebe beskrajne potera", nastavit ćemo dalje u R&D, proizvodnja i prodaju i svojim klijentima nadređeni proizvoda i usluga.
Comapny
O tvoj proizvod domet uključuje prvu pomoć vještinama model, starački vještinama model, klinički vještinama model, pedijatriju & POSAO / DOKTOR model, tradicionalne kineske medicine(TCM) model, i disekciju obuku model, iznosila je hiljada proizvoda.
Proizvodnju
Da postanem vođa medicinske model industrija je naš cilj; Poboljšanje kvalitet svaki medicinske spašavanja stvari je naš cilj,Pružaju punu simulacija obuku proizvode klijentima je naša služba.Radujemo se formiraju uspješan posao veze sa svim klijenata širom svijeta je u bliskoj budućnosti.
Naše Usluge
1. Fabrika direktno prodaju.
2. Visokog kvaliteta, i nisku cijenu.
3. Odgovor u roku od 24 sata.
4. Usluga za mušterije.

U svojstva

Subjekt:
Medicinsku Nauku
:
Manikin
:
LF2
:
koža veličine
:
PVC
certifikat :
ISO9001/ISO4001
:
Školi.Bolnica
:
konac za obuku nogu model
:
Život veličine
Pakujem veličine:
1set/kutiju 70*18*20cm 3.5 kg

Proizvodi u kategoriji