.

.

2pcs XXL Veliki Kurac Indiji Saandhha Ulja za Masažu za Čovjeka Kremu za Odlaganje Tečnog Peineili Odlaganja Sprej Čovječe Tečnost

2pcs XXL Veliki Kurac Indiji Saandhha Ulja za Masažu za Čovjeka Kremu za Odlaganje Tečnog Peineili Odlaganja Sprej Čovječe

KM 11.23

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Opis
Neko je srećan & sretan život u braku, drzati um u stres, dobro zdravlje i cool stil života. Ali zbog mentalno pritisak ,teško napetost i poremećaj svakodnevnu rutinu ljudsko biće izgubiti svoje snage, vitalnost, rezultati su da im organa opustiti , osloboditi i slab.
Saandhha Ulje patent Penis Ulja za Masažu sa 100% sigurno Ayurvedski Pripremi pomešali sa osnovne tajna afrodizijak bilja pogodan za prema Penis erekciju problem. Saandhha Ulje je pravi Penis ulja za masažu za Duže, Jače i Jače Erekciju.
Saandhha Ulje je začet da direktno teret (u/estrogen prethodnik), Vitamin E i druge terapeutski biljke u penisna maramice i ćelije. Ovo će pomoći podmladiti neuro-arterijski sinapse za mobilni regeneraciju.
Ayurvedski bilja koje su otkrili da autoritet mozak i neuroendocrine aktivnosti mogu pokazati biti jako koristan i polako rana od penis-savij. Biljni sastojaka u Saandhha posjeduju Naftne terapeutski za nadmoć povrijeđen. Saandhha Ulje (Penis Ulja za masažu) će pomoc u obnavljanju suton ćelije u spuzvast tkiva.
Saandhha Ulje djeluje na lokalno oštećen kožu, i takođe, na unutrašnji sloj kao i koža pod sloj. Koža pod sloj je puna kapilare i vene. Saandhha Ulje djeluje na ovo sloj kože od vani što može da bude apsorbiran. U penisna spuzvast-struktura tkiva izbegne Saandhha Ulje od pirsing u jezgru od dva penisna cilindara. Ovakva je teže erekciju za Saandhha Ulja da uđem u jezgro penisna cilindara. Upražnjeno prazna mjesta u spuzvast tkivima su za ometanje hemijski problem (penetracija) za Saandhha Ulja. Znatan punjenje spuzvast tkiva sa krv će dozvoliti Saandhha Ulje sastojke da se raziđete u jezgru za lijek akciju i obnove.

U svojstva

Tip Stavke:
Esencijalnih Ulja
GZZZ:
YGZWBZ
Zemlja/Regiji Proizvodnju:
Kinu
:
012
Esencijalnih Ulja Tip:
Jedinjenje Esencijalnih Ulja
sertifikat:
GZZZ
Sastojak:
100% čist prirodna biljka
:
100% Biljni Crpi
:
seksualno tečnost za muškarce,aceite par masajes sexuales
Rodna:
ljudi PENIS biggger pumpu
Težine:
15ml penis extender ulja
Ime stavke :
penis proširenje ulja
Tip Stavke:
seks proizvod za privatni muški dio
Predmet Ime 2:
3 Godine
:
Indiju
Efikasnost:
Penisna erekciju poboljšanje
Efekat:
penis proširenje,penis jači

Proizvodi u kategoriji