.

.

Kost provodljivost horn vozač odbor MAX9814 mikrofon glavu pojačalo +pam8406 moć pojačalo sa AGC funkcije

Kost provodljivost horn vozač odbor MAX9814 mikrofon glavu pojačalo +pam8406 moć pojačalo sa AGC funkcije

KM 17.18

Dostupnost
Proizvod je dostupan


Odbor za prodavnicu su dizajnirani da proizvede (također mogu biti prilagoditi prema mušterija zahtjeva odbora), mali iznosu otkupa mogu slikati direktno, glavninom otkupna cijena koncesije, dobro došli u kontakt.
Koristi max9814 mikrofon glavu pojačalo +pam8406 pojačalo dizajn, visoke osjetljivosti, pogodan za od 3,6 v-4.2 v litijum baterija napajanje da uradim kost provodljivost sirenu ili kosti provodljivost slušalicu vozač, za sluh koristiti. Potentiometer sa moć prekidač, lako kontrolu.
Napomena : jer sveukupno osjetljivost odbor je relativno velika, to je samo pogodan za korištenje kost provodljivost horn vozač, da vidim da li je to pogodan za druge svrhe. Audio izlaz nije zajedničko, i dva anoda ne mogu biti povezani zajedno.
Ova prodavnica je iste kosti provodljivost govornik, treba da je molim te, click : item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.5-c.w4002-1619729545.15.9s Nrdi&id=528063725952
AGC prekidač :
Uključi u podršku kratki spoj kapu AGC funkcije, ne uključi u kratki spoj kapu AGC otvorena.
Oslobodi odnos i dobiti postavke, pogledajte nakon slika :
Napomena : u shvatiti iznad -DOBITAK je dobiti kraja odboru, A/R je pustiti odnos, figure od VDD= odbor na + broj GND= na tabli - ne.
Osnovna parametar :
Odbor veličine : 50mm*20
Radi napon : DC 3v-5.5 v
Žice odbor redu razmak : 2.54 mm
Kupci obavijest :
1 : dobiti robe li pitanja kontaktirajte nas riješiti, ne uzmi pola. Loše za liječenje, ili dućan će odbiti tehničke savjet i nakon prodaje službe.
2 : Radnju predanost 7 Dana bez razloga da se vratim, 30 Dana slobodno garanciju, ako kvalitet problem, traži zamjenu, povratna teretni snosi kupac, ne kvalitet problema vratiti uslova, ne samo u teretni nazad, nazad Platni (vratiti robe neće utjecati na dva prodaje, ili trgovina će biti odbijen), garancija period problem, prodavač i kupac da podnesem isporuka optužbe. Za sebe rastavljanje . Popravak . operacija Uzrokovana pitanje potrebu za garanciju, naprijed i nazad od kupac da medveda, ako je uključena u dragocjeni dijelove, radnju naplaćuju osnovne troškove dijelove;
3 : robe su prave slike, slike boja može biti zbog kamera . Pucnjava okruženje i drugih faktora proizvesti boju, dušo boja u nekako pobijediti :
4 : Svaki predmet se relevantne parametre poruku, jer različitih metoda mjerenja, Roba parametre možda imamo jedan određeni greška;
5 : Molim vas, potpišite se za paket primetio integritet pakete, kao paket oštećen kontaktirajte nas (vizu, i kontakt broj na paket tamo), i ispitati stanje i količina robe, ako imaš račun to robu vidi nema problema; nakon povlačenje Zamjena teretni snose ti;
6 : Ako imate kakvih pitanja o korišćenju robe, slobodno da nas kontaktira. Ćemo ti dam zadovoljavajući odgovor;

U svojstva

Kompatibilni Potpuno/Model:
Niko
:
BINFUL
:
Napon Regulator
Stanju:
Nova

Proizvodi u kategoriji