.

.

LM317 prilagodljiva napon stabilizovali napajanje odbor napajanje modul mogu komunicirati.

LM317 prilagodljiva napon stabilizovali napajanje odbor napajanje modul mogu komunicirati.

KM 4.12

Dostupnost
Proizvod je dostupan


Odbor za prodavnicu su dizajnirani da proizvede (također mogu biti prilagoditi prema mušterija zahtjeva odbora), mali iznosu otkupa mogu slikati direktno, glavninom otkupna cijena koncesije, dobro došli u kontakt.
Upotreba novi originalni LM317 IC prilagodljiva napona, mali obima se bavi dizajnom kompatibilnog dizajn, sa ispravljača most, AC i dc.
Ulaz napon : AC 2 V-22 V
DC 3v-34v
Izlaz napon : 1.28 v-33v
Maksimalna izlaz trenutni : 1.5 Je
Odbor veličine : 50mm*25mm
Napomena : izlaz trenutnu i izlazna napon razlika između ulaz napona, veću razliku od izlaz struja je mali, za grijanje je i veliki, veliki trenutni izlaz, ulazna i izlazna napon razlika bi trebalo zadržati unutar 3 V. U isto vrijeme je da obratiš pažnju na toplotu.
Kupci obavijest :
1 : dobiti robe li pitanja kontaktirajte nas riješiti, ne uzmi pola. Loše za liječenje, ili dućan ima pravo da odbije tehničke savjet i nakon prodaje službe.
2 : Radnju predanost 7 Dana bez razloga da se vratim, 30 Dana slobodno garanciju, ako kvalitet problem, traži zamjenu, povratna teretni snosi kupac, ne kvalitet problema vratiti uslova, ne samo u teretni nazad, nazad Platni (vratiti robe, ili uticaja na dva prodaje, inače radnju ima pravo da odbije), garancija period problem, prodavač i kupac da podnesem isporuka optužbe. Za sebe rastavljanje . Popravak . operacija Uzrokovana pitanje potrebu za garanciju, naprijed i nazad od kupac da medveda, ako je uključena u dragocjeni dijelove, radnju naplaćuju osnovne troškove dijelove;
3 : robe su prave slike, slike boja može biti zbog kamera . Pucnjava okruženje i drugih faktora proizvesti boju, dušo boja u nekako pobijediti :
4 : Svaki predmet se relevantne parametre poruku, jer različitih metoda mjerenja, Roba parametre možda imamo jedan određeni greška;
5 : Molim vas, potpišite se za paket primetio integritet pakete, kao paket oštećen kontaktirajte nas (vizu, i kontakt broj na paket tamo), i ispitati stanje i količina robe, ako imaš račun to robu vidi nema problema; nakon povlačenje Zamjena teretni snose ti;
6 : Ako imate kakvih pitanja o korišćenju robe, slobodno da nas kontaktira. Ćemo ti dam zadovoljavajući odgovor;

U svojstva

Kompatibilni Potpuno/Model:
Niko
:
BINFUL
:
Napon Regulator
Stanju:
Nova

Proizvodi u kategoriji